Over ons

Wat eens begon als een hobby is in de afgelopen 15  jaar met veel creativiteit, liefde en enthousiasme gegroeid tot een goed lopende en nog steeds groeiende webshop. Door goede service en persoonlijke aandacht te bieden en steeds weer te zoeken naar nieuwe ideeën en uitdagingen is mijn vaste klantenkring enorm gegroeid. Veel grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren en hebben hun vertrouwen in mij gesteld en bestellen met regelmaat een cadeaumand of geschenkpakket voor hun personeel en relaties. Ook grote opdrachten van 100 á 200 stuks komen steeds vaker voor.

Het maken van steeds weer nieuwe unieke, kwalitatieve en goedgevulde cadeaumanden en geschenkpakketten is en blijft dan ook, iedere keer weer een uitdaging. Als ik een pakket verkoop dan komt er weer een nieuwe op mijn website. Zo blijft het voor mijn klanten en bezoekers van mijn website altijd weer leuk om even een kijkje te nemen. Op deze manier wil ik mij onderscheiden van anderen.

Je kunt eenvoudig een cadeautje bestellen in de webshop.  En wil je als werkgever jouw personeel wilt verrassen met een cadeau(pakket) op maat? Ook dat kan! Neem dan contact op, ik bespreek dan samen met jouw wensen en stuur vooraf altijd een foto van het pakket het zoals geworden is. Uiteraard kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden.

De pakketten worden binnen 1 á 3 dagen bezorgd via Post NL.
De bezorgkosten zijn voor pakketpost € 7,50 excl. BTW en voor brievenbuspakketjes € 4,20 excl. BTW 


KvK: 27 31 28 46

BTW-id: NL001287512B85