Over ons

Wat eens begon als een hobby is in de afgelopen 9,5 jaar met veel creativiteit, liefde en enthousiasme gegroeid tot een goed lopende en nog steeds groeiende webshop. Door goede service en persoonlijke aandacht te bieden en steeds weer te zoeken naar nieuwe ideeën en uitdagingen is mijn vaste klantenkring enorm gegroeid. Veel grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren en hebben hun vertrouwen in mij gesteld en bestellen met regelmaat een cadeaumand of geschenkpakket voor hun personeel en relaties. Ook grote opdrachten van 100 á 200 stuks komen steeds vaker voor.

In 2011 ben ik benaderd door Giftbaskets Overseas, een internationale cadeauservice over de hele wereld, in meer dan 80 landen, of zij cadeaumanden van mij mochten verkopen op hun website en of ik partner wilden worden voor Nederland. Zij hadden mijn website via internet gevonden en waren zeer enthousiast over mijn pakketten, de kwaliteit, originaliteit maar vooral de diversiteit sprak hen erg aan. Ik ben dit partnerschap met hen aangegaan en krijg heel veel opdrachten voor hun klanten, uit alle windstreken, die een pakket in Nederland willen laten bezorgen.

In september 2012 heb ik van hen een Award mogen ontvangen. Deze Award staat voor het leveren van een hoge kwaliteit, uitstekende service en geen tot weinig klachten. Ook het samenwerken, meedenken en oplossingen vinden staat bij hen hoog in het vaandel. Ik was en ben dan ook erg trots op het mogen ontvangen van deze Award en op het feit dat ik deze op mijn website mag voeren. Lees verder over de onderscheidingen…

Het maken van steeds weer nieuwe unieke, kwalitatieve en goedgevulde cadeaumanden en geschenkpakketten is en blijft dan ook, iedere keer weer een uitdaging. Als ik een pakket verkoop dan komt er weer een nieuwe op mijn website. Zo blijft het voor mijn klanten en bezoekers van mijn website altijd weer leuk om even een kijkje te nemen. Op deze manier wil ik mij onderscheiden van anderen.