www.deverrassingsmand.nl, een webwinkel, met unieke en originele cadeaumanden en geschenkpakketten voor alle gelegenheden, waar service, klantvriendelijkheid en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan, heeft het EuroSafeShop Keurmerk voor webwinkels ontvangen! EuroSafeShop is het officiële Europees webwinkel keurmerk dat onder toezicht staat van de Stichting International E-Commerce Association Europe. Leden dienen zich te houden aan de gedragcode die is opgesteld aan de hand van de Europese regelgeving. Met het EuroSafeShop Keurmerk kunnen consumenten erop vertrouwen dat deze webwinkel de IECA-Europe Gedragscode heeft erkend. Meer info op www.eurosafeshop.eu.

Webwinkel De Verrassingsmand heeft het EuroSafeShop Keurmerk ontvangen

Vandaag is bekend geworden dat de webwinkel De Verrassingsmand het EuroSafeShop Keurmerk heeft ontvangen van de Stichting International E-Commerce Association Europe. Deze organisatie toetst of webwinkels voldoen aan de strenge Europese gedragcode die kopers moet beschermen. Vanaf vandaag is De Verrassingsmand officieel toegetreden tot de groep van leden en mag vanaf heden het EuroSafeShop Keurmerk op haar website voeren. De erkenning door de Europese organisatie ligt in lijn met de filosofie van De Verrassingsmand dat goede producten tegen een eerlijke prijs en een duidelijke communicatie en betrouwbare service hoog in het vaandel heeft staan. Nederland is verhoudingsgewijs samen met de Engelsen koploper in Europa als het ontwikkeling en omzet via webwinkels betreft. De omzet is afgelopen jaar met ruim 10% toegenomen terwijl de traditionele winkels het met een verlies moesten doen. In deze ontwikkeling loopt De Verrassingsmand mee en maakt met de Europese erkenning een belangrijke volgende stap in haar bestaan.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie over De Verrassingsmand kunt u contact op nemen met mevr H.E.M.. van den Burg via henny@deverrassingsmand.nl, of telefoonnummer: 071-5617795.

Voor meer informatie over EuroSafeShop en IECA-Europe kunt u contact opnemen met daniel.smulders@ieca-europe.eu +316-54 305 111 of michael.bartelet@ieca-europe.nl +316-11 316 317