Help Josefine, weg met MS

Toen ik dit verhaal las over een van onze inwoonsters van Voorschoten die ik ook persoonlijk ken, kwam meteen bij mij het idee naar boven om een actie op touw te zetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen om Josefine te helpen. Een lieve moeder van een gezin met 3 kinderen MOET geholpen worden. Als de verzekering het niet vergoed dan moet er toch een mogelijkheid zijn om als Nederlanders (Voorschotenaren) het bedrag bij elkaar te krijgen om Josefine en haar gezin een uitzicht te geven op een goed leven.

Kunnen wij met zijn allen het levenslicht weer laten schijnen voor Josefine en haar gezin? Door het kopen van deze unieke bedrukte vilten tas of sleutelhanger helpt u zeker mee.

Geschreven door Josefine de Ru:

Mijn naam is Josefine de Ru. Toen ik begin 2019 te horen kreeg dat ik PPMS (Primair Progressief Multiple Sclerose) heb, stortte mijn wereld in. De ziekte heeft een grillig verloop en de enige zekerheid die ik heb is dat mijn gezondheid alleen maar achteruit gaat.

In Nederland wordt de HSCT-behandeling wel regelmatig uitgevoerd, maar niet bij patiënten met MS. De neurologen in Nederland nemen een afwachtende houding aan en volgen de resultaten uit het buitenland nauwlettend. Minister Schippers wil op zijn vroegst in 2024 deze behandeling voor MS-patiënten op de kaart zetten. Dit is voor mij te laat! In het buitenland zijn er in diverse landen wél mogelijkheden tot behandelen, waardoor de ziekte gestopt kan worden.

Er is € 75.000,- nodig voor de HSCT-behandeling. De Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling helaas niet. Om toch deze behandeling te kunnen ondergaan, probeer ik op deze manier het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen! Wilt u voor mij doneren?

Hartelijk bedankt!

https://wegmetmsvoorjosefine.nl/